Мапа

Політика приватності

Правила забезпечення конфіденційності персональної інформації

ГО “Рішучі Громадяни” докладає максимальних зусиль щодо забезпечення захисту Вашої персональної інформації. У цьому документі роз’яснюються наші принципи використання та зберігання зібраної про Вас інформації, а також процедури, які використовуються для забезпечення її конфіденційності.

Займенники “ми”, “нас” або “наш”, що використовуються в цьому документі, відносяться до ГО “Рішучі Громадяни”. Згадка “веб-сайт” відноситься до веб-сайту rishuchi.com

1. Яку інформацію ми збираємо

Інформація, яку ми збираємо на веб-сайті, може включати:

1.1 Особисті дані, що вказуються при заповненні наведених на веб-сайті форм, наприклад ПІБ, адреса, номер телефону, адреса електронної пошти і т.д.

1.2 Ваша IP-адреса, Ваші уподобання, а також відомості, необхідні для використання послуги розсилок електронною поштою.

1.3 Дані, що запам’ятовуються веб-сайтом, за допомогою яких ми можемо впізнавати Вас при подальших відвідуваннях і персоналізувати Ваші налаштування. Ці дані зберігаються на Вашому комп’ютері і запам’ятовуються за допомогою файлів cookies. Ваш інтернет-браузер може бути налаштований таким чином, що файли cookies не будуть зберігатися, або буде надходити попередній запит на їх збереження.

2. Ваша згода

2.1 Розміщуючи свої персональні дані на веб-сайті, Ви, тим самим, даєте свою згоду на їх використання у відповідності з цими Правилами забезпечення конфіденційності персональної інформації. При внесенні змін у дані Правила, змінений документ буде опублікований на цій сторінці. Продовження використання нашого веб-сайту після появи на його сторінках подібної інформації буде вважатися підтвердженням Вашої згоди з такими змінами.

2.2 Відправляючи свою персональну інформацію на вказані на цьому веб-сайті адреси електронної пошти, Ви надаєте ГО “Рішучі Громадяни” свою безумовну згоду на обробку (що включає вчинення будь-яких дій, пов’язаних із збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптацією, зміною, оновленням, використанням, розповсюдженням, знеособлюванням, знищенням) Ваших персональних даних (обсяг яких визначається як будь-яка інформація про Вас) і підтверджуєте, що Вам зрозумілі Ваші права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мета обробки Ваших Персональних даних.

3. Як ми використовуємо надану Вами інформацію

Вся персональна інформація, яку ми збираємо при відвідуванні Вами веб-сайту, може використовуватись нами в наступних цілях:

3.1 Для проведення процесу реєстрації.

3.2 У деяких випадках ми можемо використовувати адресу Вашої електронної пошти для надання інформації про наші послуги. Ви маєте можливість відмовитись від таких розсилок або підписатися на них згодом.

3.3 Ми не надаємо персональну інформацію третім особам без Вашого дозволу.

3.4 Ми можемо використовувати сукупну інформацію для моніторингу роботи веб-сайту. Дана сукупна інформація може бути надана третім особам. Тим не менше, подібні статистичні дані не містять інформації, за якою можна ідентифікувати Вашу особу.

4. Як ми захищаємо надану Вами інформацію

Мережа Інтернет не є абсолютно безпечним засобом передачі інформації. Однак, з метою максимального забезпечення безпеки, ми використовуємо всі рекомендовані передові методи захисту інформації і проводимо їх постійне оновлення. У відповідності з цими “Правилами забезпечення конфіденційності персональної інформації” ми забезпечуємо конфіденційність Вашої інформації.